Onze Chillcoat, een hele functionele, duurzame hondenbadjas. Ideaal na een wandeling in de regen, een zwempartij of een wasbeurt.

Uw hond zal niet snel afkoelen. Met onze Chillcoat is hij weer vlot droog. Niet onbelangrijk: met deze Chillcoat zijn er geen rondvliegende spetters, geen moddermuren en u behoudt een schonere auto.

De Chillcoat is gemaakt van onze SuperFurDogs microvezelstof, een kwaliteitsmateriaal met een hoge water- en vuilopname waarbij de vezels een zuigende werking hebben.

Onze Chillcoats hebben verstelbare banden voor buik, rug en staartopening. Met onze goede pasvorm zal onze hondenbadjas nek, buik en rug van uw hond bedekken.

Natuurlijk bieden we u een mooie collectie kleuren aan en 12 verschillende maten. Er is een Chillcoat voor ieder ras.

Chillcoat classic is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, kobaltblauw, hemelsblauw, aqua groen, grijs, framboos rood en oranje.

Chillcoat premium is verkrijgbaar in de kleuren kobaltblauw, paars en roze.

HOE BEPAAL IK DE MAAT VAN DE CHILLCOAT VOOR MIJN HOND?

Bij het bepalen van de juiste maat Chillcoat voor uw hond is het belangrijk dat u vanaf het juiste punt begint met meten en ook weet waar u moet stoppen. U meet NIET vanaf de halsband. U begint te meten boven de voorpoten en meet door tot waar de staart begint.  Vervolgens kijkt u in onderstaande tabel welke maat u voor uw hond kunt bestellen. Bij grensgevallen is het van belang of uw hond nog verder zal groeien. Meet u bijvoorbeeld 50cm en groeit uw hond niet meer dan adviseren wij een Small. Groeit uw hond nog wel dan kunt u beter een Medium bestellen. Uw hond kan daar nog 6 cm in doorgroeien.